SPORTVERSENYEKET SZERVEZEL?

Unod már a papírhalmazokat és Excel táblákat?
Emeld magasabb szintre az adminisztrációt egy online rendszerrel!

Sportverseny teljes körű adminisztrációja

Az OVR egy olyan webes felület, ahol sportversenyek teljes adminisztrációját lehet elvégezni a jelentkezéstől a csoportok és táblák sorsolásán át a végeredmények közléséig. A jól berögzült papíros vagy exceles megoldásokat kiváltva tereld át végre az adminisztrációt egy online felületre és kezeld egy helyen az összes versenyed eredményeit, hogy végre a profik szintjére helyezd magad!

Versenyadminisztrációs kihívások

 • Az eredmények, játékrend, sorsolások, csoportok és táblák papír alapon kerülnek rögzítésre, mely egy komolyabb versenynél teljesen átláthatatlan papírhalmazt eredményez.
 • Állandó kérdésekkel érkeznek a versenyzők, amit jó lenne egy központi felületen megválaszolni: Mikor lesz a versenyszám sorsolása? Mikor lesz a következő mérkőzésem? Hány forduló megy le a mai napon? Ki játszik a másik elődöntőben? Hol játszik ez a játékos vagy csapat?
 • Eredmények megőrzése, megjelenítése az utókornak. Ne egy kartondoboz aljára kerüljenek a papír alapú eredmények, online felületen rendszerezetten, visszakereshetően tárold akár évekig, évtizedekig.

Az Online Versenymenedzsment előnyei

 • Nem kell papír az adminisztrációhoz. Csak online webes felület, elég egy laptop mobilinternettel, vagy wifi eléréssel.
 • A digitális keresésnek hála pillanatok alatt megtalálod a keresett mérkőzést és annak eredményét, felejtsd el a papírhalmazok közötti kutakodást. Kereshetsz, név, versenyszám, pálya alapján is.
 • A versenyzők kérdéseit megelőzheted egy globális információs oldallal, ahol minden aktuális információt közzétehetsz, frissíthetsz, így ők mobiltelefonjaikról bármikor tájékozódhatnak másodpercek alatt.
 • Eredménymegjelenítés. A versenyszervezőnek egy belső felület, míg a versenyzőknek 2 online felület is rendelkezésére áll az eredmények megtekintése céljából. Mobilon vagy online kivetítőn történő eredményközvetítés? Mindkettő megoldható!
 • Felejtsd el a versenyjelentkezés szervezéséhez szükséges adminisztrációt, mint az emailes, telefonos, személyes jelentkezések, irányítsd át versenyzőid az online versenyjelentkezési felületre és kezelj mindent egy helyen.

A rendszer azok számára nyújt minőségi szolgáltatást, akik...

  fontosnak tartják az ügyfélélmény fejlesztését

  felismerték, hogy a korszerű technológiák használatával lehet még kiemelkedőbb versenyeket rendezni

  a jelentkezéstől az eredmények közléséig mindent egy online rendszerben szeretnének kezelni

  pénzt és időt szeretnének megtakarítani

  összeszedett, profi adminisztrációt szeretnének

Ingyenes próba!

Ha kíváncsi vagy, hogy egy adott versenyed eredményei hogyan jelennének meg online, akkor Jelöld be az "Érdekel az online megjelenés" opciót és küldd el nekünk e-mail címed. Ezután felvesszük Veled a kapcsolatot és létrehozzuk eredményeid online.

Érdekel az online megjelenés

Különleges ajánlat!

Ha az OVR rendszerét szeretnéd működés közben látni egy általad szervezett sportversenyen, akkor most igénybe vehetsz egy egyedi szolgáltatást! Egy szakértőnk segít lebonyolítani a teljes versenyt a helyszínen, miközben folyamatos bemutatót tart a működésről és ott a helyszínen megismerteti az összes funkciót.
Ha érdekel az ajánlatunk, akkor kérjük, válaszd az "Érdekel a Különleges ajánlat" opciót és küldd el email címed. Ezután felvesszük Veled a kapcsolatot és küldünk egy részletes leírást a szolgáltatásról, illetve felmérjük az igényeid.

Érdekel a Különleges ajánlat
* A Küldés gombra kattintva egy értesítést fogsz küldeni a versenymenedzsment@amozgocivisert.hu e-mail címünkre.
E-mail címed nem tároljuk adatbázisban és nem küldünk semmilyen marketing jellegű levelet.
Kizárólag a kért ajánlattal kapcsolatban fogunk megkeresni!
*Tudomásul vettem az e-mail címem kezeléséről leírt információkat